Onze werkwijze

Online Scout vindt het online talent waar u naar op zoek bent!

In de opdrachtfase brengen wij uw organisatie en de openstaande functie, vast of interim, in kaart. Door uw organisatie te begrijpen en inzicht te krijgen, kunnen wij de selectieprocedure zo kwalitatief en efficiënt mogelijk starten.

 • 25

  Zoeken

  Wij bouwen een lange lijst van kwalitatieve kandidaten uit onze eigen database, referrals, netwerken en social media monitoring.

 • 50

  Selectie

  Potentiële kandidaten worden geïnterviewd en gescreend.Het resultaat is een korte lijst van de beste kandidaten in de markt. Geschikte kandidaten worden aan u voorgelegd inclusief een uitgebreide toelichting.

 • 75

  Proces Management

  Wij beheren het hele proces voor u door het plannen van interviews, het voeren van de gesprekken en persoonlijke communicatie met de kandidaten. Wij helpen u bij het vertegenwoordigen van uw bedrijf om te zorgen dat u het juiste talent binnen haalt.

 • 100

  Monitoring

  Ons werk stopt niet bij het succesvol plaatsen van een kandidaat. We monitoren de situatie door communicatie met de kandidaat en onze opdrachtgever om eventuele problemen op te lossen. Deze nazorg vinden wij belangrijk omdat wij aandacht en tevredenheid altijd nastreven.

Wat wij samen met onze opdrachtgevers willen bereiken

Onze missie is simpel; – we willen schudden in de recruitmentmarkt en ons onderscheiden door ons te richten op een belangrijke nichemarkt voor de digitale toekomst. We zijn jong, persoonlijk en dynamisch – en wij werken in een markt die we begrijpen, en we zijn er echt gepassioneerd over. Als label van een digitaal marketing bureau, Social Brander, spreken wij ook veel (latent) werkzoekenden offline en kunnen wij opdrachtgevers door onze kennis en ervaring uitstekend adviseren en kandidaten selecteren.

Werving

Onze recruitmentdiensten bespaart uw bedrijf tijd, waar wij ook u geld besparen met het aanbieden van ondersteuning, begeleiding en branding in het hele recruitmentproces. Wij bieden een breed scala van recruitment oplossingen en zullen samen met u kijken welke oplossing het beste werkt voor uw bedrijf en binnen uw budget past.

Wilt u alleen een vacature bij ons plaatsen voor gerichte en kwalitatieve kandidaten, vraag dan bij ons naar de voorwaarden en speciale aanbieding bij plaatsen van meerdere vacatures?

Als u graag gebruik wilt maken van onze hulp, raden we u aan om ons te bellen of een email sturen. Wij gaan graag het gesprek met u aan en wij kijken uit naar het ontwikkelen van een langdurige, succesvolle relatie.

Contact