Kandidaten

Vind jouw baan of opdracht bij de beste werkgevers via Online Scout?

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière of wil je gewoon op de hoogte blijven van interessante vacatures. De digitale wereld en recruitment blijft veranderen. Online Scout wil in die veranderende markt als belangrijke speler voorop lopen. Door online talenten te zoeken en te binden helpen wij onze klanten,die ook moeten inspelen op deze veranderingen. Wij zijn dus op zoek naar jou! Wij helpen je graag bij het vinden van een baan of opdracht, die past bij jouw talenten en vaardigheden. Schrijf je bij ons in of reageer op onze actuele vacatures. Wij komen graag met je in contact om je wensen te bespreken.

Kennisdeling

Online Scout staat voor het verbinden van mensen en wij komen graag in contact met jou! Zo houden we je graag op de hoogte van de nieuwste online ontwikkelingen. Wij creëren dan ook graag naast onze website een platform waar onderling kennis en ervaringen uitgewisseld kunnen worden via Social Media. Daarnaast brengen we je ook op de hoogte van interessante events. Volg ons op Twitter en Facebook, blijf op de hoogte en zorg voor interactie met andere collega’s in het dynamische online vakgebied!

De organisaties

Wij bieden je tijdelijke opdrachten en vaste functies binnen ons brede netwerk van opdrachtgevers binnen diverse branches. Zo kun je in contact komen met bedrijven die al een reputatie hebben in online marketing en bedrijven die nog slagen moeten maken. Hierbij zijn er functies op zowel junior als senior niveau beschikbaar. Het is aan jou om onze klanten te helpen met een groei in hun online strategie. Wij halen de voldoening uit het matchen van jouw talent met de vraag van onze klanten.

*** Als je in de markt bent voor een nieuwe carrière, bieden wij jou een op maat “search” optie, waarbij wij proactief contact hebben met specifieke werkgevers namens jou, waar de rollen nog niet openbaar zijn gemaakt – waardoor je een voorsprong hebt ***

Je kunt telefonisch contact opnemen met ons opnemen op of een mail sturen naar info@onlinescout.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.