Interim

7K0A0223Bent je op zoek naar een freelancer met online/social media marketing, communicatie expertise voor ondersteuning van jouw project of team? Worstel je als organisatie nog steeds met de juiste online strategie en uitvoering? Online Scout heeft voor jou de geschikte professional in haar netwerk, zowel op managementniveau als op specialistisch of uitvoerend gebied. Wij brengen je graag in contact met de online specialist, die zorgt voor een stap vooruit binnen jouw organisatie. Zelf werven lijkt makkelijk, maar de reacties in het recruitmentproces op een goede manier en op tijd afhandelen blijft een struikelblok voor bedrijven!

We erkennen ook het belang van de interne cultuur van onze klanten, als het gaat om het vinden van de juiste mensen, die passen in deze omgeving en onze klanten te helpen groeien.

Online Scout werkt met een groot netwerk van ZZP’ers.
 Door te werken met interim professionals binnen het netwerk van Online Scout haal je snel en kwalitatieve interim professionals binnen. Dit doen wij dagelijks met veel passie en plezier, waardoor jij je kan focussen op andere zaken.

Een social media specialist, UX designer, een online marketeer, senior project manager online, email marketeer , een content specialist of een SEO/SEA consultant …, bel ons of stuur een mail naar info@onlinescout.nl

Contact Interim opdracht plaatsen