Executive search

Bent u op zoek naar een senior manager, online marketing specialist of social media manager? 
Online Scout kan u ook van dienst zijn met executive search.

Op basis van onze specialistische kennis en ervaring zijn wij in staat succesvolle executive search trajecten te verzorgen. Dit wordt mogelijk gemaakt door ons inzicht, netwerkcapaciteiten en kennis van de beschikbare kandidaten en hun ambities. Ons zakelijke netwerk staat u ter beschikking.

Executive search onderscheidt zich van werving & selectie door onze pro-actieve, persoonlijke en doelgerichte benadering van (latent) geïnteresseerden. Wij benaderen actief kandidaten op basis van een vooraf geformuleerd functieprofiel en door ons uitgebreide netwerk in te zetten.

Executive search is een tijdsintensieve wervingsmethode en een doelmatig middel wanneer het gaat om bemiddeling in complexere en zwaardere functies. Of wanneer u een specifieke professional zoekt voor een unieke functie met specifieke eisen en wensen. Voor sommige vacatures kan een reguliere Werving & Selectie procedure efficienter werken.

Werkwijze

Samen met u proberen wij zo exact mogelijk te bepalen aan welke kenmerken of aan welk profiel de ideale kandidaat moet voldoen. Vervolgens brengen wij de mogelijkheden in kaart en bepalen we met u de invulling van het proces. Het uiteindelijke doel, de route en de doorlooptijd zijn altijd helder. Deze pro-actieve opstelling biedt de meeste kans op resultaat.

Wij bespreken graag met u uw wensen. Bel ons voor een afspraak!